2012. június 26., kedd

Hello!:))

Sziasztok! Itt kaptok egy kis ismertetőt a történetről, ráadásul megismerhetitek nagyjából a főszereplőt is. :) Jó olvasást!
xoxo: Miaa.


Corinna Kaliforniában él nevelőszüleivel és fogadott testvérével. Egész életében 'bajkeverő' volt, minden ünnepséget tönkretett, amit csak tudott. Másodikos a burbanki gimiben, a suli egyik legmenőbb csaja.
Viselkedése folyton nemtörődöm, embertársaival flegma, kivéve legjobb barátnőjével, Sarah-val. Nagyképű és öntelt, de ez persze csak álca.
Öt éves kora előtti időkből semmire sem emlékszik, hisz balesetet szenvedett, s azt sem tudja pontosan, kik a valódi szülei.
A lányt teljesen megedzették az évek, ezért erős, céltudatos. Sokan makacsnak, törtetőnek titulálják, de ez Corit nem zavarja.

Hamarosan itt az évzáró, ami ugye szép kis ünnepély; tökéletes arra, hogy valaki elrontsa az egészet. Ám ez a kis 'csíny' balul sül el: a lányt kitiltják a gimnáziumból, sőt elküldik egy másik országba, hogy ne itt "rontsa a levegőt". Barátnője osztozik sorsában, hisz ők imádják egymást, képesek feladni a másikért bármit.
Fájó szívvel búcsút mondanak a napsütötte Kaliforniának, és szembe kell nézniük a hűvös angolokkal.

És hogy kapcsolódik mindehhez a One Direction? Kövessétek a sztorit.;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése